Cautare

437 de rezultate pentru "mironia voia" (3.75 secunde)
Tot mai multi utilizatori ai retelei de socializare Facebook se plang ca, fara voia lor, trimit si accepta cereri de prietenie.
Din fericire, optiunea poate fi dezactivata, insa acesta va fi activata temporar fara voia utilizatorului orice de cate ori se va folosi optiunea de localizare a telefonului sau tabletei cu ajutorul serviciului Find my iPhone.
Milton voia doar ca micutul Ayrton sa-si rezolve problemele de motricitate. Dar la opt ani si-a inceput cariera si succesele.
Rugaciunea "Tatal nostru" contine esenta acestei teorii: "Tatal nostru care esti in ceruri (...)/ Faca-se voia Ta, precum in Cer, asa si pe Pamant"! Sursa : enational.ro
Spaniolul fusese executat silit pentru neplata datoriilor si voia ca informatiile respective sa dispara de pe internet. Dupa ani de dezbateri, Curtea de la Luxemburg i-a dat castig de cauza spaniolului.
Golbeck a explicat ca atunci cand o persoana da "Like" la o anumita pagina de Facebook, respectiva actiune ofera o multime de informatii despre utilizator si a tras un semnal de alarma despre violarea intimitatii cu sau fara voia noastra, in functie de cat de permisivi suntem in a oferi informatii despre noi.
Dumnezeu e cel care decide oare cand se intampla asta sau totul e la voia intamplarii? Se spune ca atunci cand ploua, omului care a murit ii pare rau ca a parasit aceasta lume.
Ca de obicei, muzica, dansul si voia buna ii vor insoti pretutindeni. Puteti sa va alaturati inca de la inceput, venind vineri 30 noiembrie la un concert in Centrul Vechi al Capitalei.
Speriata, ea s-a dus la o vecina si a imprumutat treizeci de oau si patru kilograme de branza, pentru a le infasura pe toate in picturile expresioniste de care voia sa scape.
In ultimii ani, era o mare problema ca nimeni nu mai voia sa scrie, pentru ca devenea epuizant. Ei aveau nevoie de texte.
"A vrea" are formele "eu vream", "tu vreai", "el/ea vrea", "noi vream", "voi vreati", "ei vreau", iar "a voi" - "eu voiam", "tu voiai", "el/ea voia, "noi voiam", "voi voiati", "ei/ele voiau".
Ma las cu voia mea ,folosit, prostit prefacandu- ma ca nu vad!!! Traiesc incercand sa cred ca toti oamenii sunt frumosi, sensibili, loiali ADEVARATI.
"Ceausescu voia sa demonstreze prin Palatul Parlamentului (Casa Republicii) ca e cel mai tare conducator din blocul socialist. Si a reusit", spune colonelul in rezerva Nicolae Kovacs (82 de ani), omul care a condus partea cea mai secreta a lucrarilor de la Casa Republicii.
Ce spune Ilie Sarbu despre "batalia" cu Ponta pentru Daciana Liderul PSD si socrul lui Victor Ponta, Ilie Sarbu, a povestit joi seara ca, in urma cu 10 ani, relatia sa cu actualul premier era foarte proasta si ca nu a pornit pe baze prea optimiste, pentru ca avea sentimentul ca actualul premier voia sa-i fure fiica, pe Daciana Sarbu, potrivit Realitatea.net.
Dupa cum am aflat mai tarziu, prietena lui, Lee, incerca sa se decida daca era cazul sa se marite sau nu cu el si voia sa-l prezinte celei mai bune amice a ei, pentru a-i afla parerea.
Pe Romanii Transilvaneni, din adancul lor somn vreau sa-i trezesc si cu voia catre tot ce e adevarat, placut si drept sa-i indrumez.
A deschis, impreuna cu familia sa, primul magazin de cafea gourmet din Bucuresti, reinnodand cea mai buna traditie a vechilor cafegii armeni, din punctul in care o lasase, fara voia lui, in urma cu 25 de ani.
Respectand voia batranului, am cumparat de la sora mea de tata, fiindca am si o sora, cate ceva, fiindca ea vrea sa vanda tot.
O fata care iti voia raul. O fata care te-a pacalit...o fata care mintea ca e singura alaturi de tine si singura care te iubeste.
Si voia sa slabeasca. Emanciparea femeii vine odata cu bunul simt. De a nu vorbi cu gura plina, de a se farda cu masura, de a nu purta tanga sau chestii stramte cand e cat usa, de a se spala pe picioare inainte de a purta sandale.
google-analytics.com